Zpět

Šalinou do stanice hudby a tance III. Za písní, rytmem i tancem nejen do Brazílie

Milí členové a příznivci České Orffovy společnosti,

prázdniny se nám pěkně rozjíždí a z mnoha míst je už slyšet šumění bublinek svěžích koktejlů a ozvěny letních festivalů... skoro jako v Brazílii. 
 
Doufáme, že toto léto bude pro vás všechny příležitostí k odpočinku a nabrání nových sil, ať už je raději sbíráte u vody, v horách či uprostřed lesa. A abychom si tuto příjemnou a energizující atmosféru ještě aspoň trochu prodloužili i po prázdninách, srdečně vás opět zveme na náš akreditovaný seminář Šalinou do stanice hudby a tance III. Za písní, rytmem a tancem nejen do Brazílie. Ačkoli v myšlenkách se přesuneme nejen k sambodromu, nenechte se zmást, naše šalina staví opět v Brně na Astorce JAMU, a to v sobotu 16. 9. 2023.  
 
A jak už název napovídá, že půjde opět o hudbou a tancem nabíjející seminář, se nemusíte bát, neboť tělo nám protáhne úžasná a mezinárodně velmi uznávaná taneční pedagožka a lektorka v oblasti Orff Schulwerku Christa Coogan (USA/Německo). Tepovou frekvenci nám v rytmu samby a brazilských perkusí zvedne skvělá a všestranná hudebnice a perskusionistka Ester Švábková (Brno) za taneční podpory Hanky Novotné (Brno). A v neposlední řadě zlato v hrdle nám krásně rozezní naše milá a zkušená lektorka Pavla Sovová (Plzeň), která za námi do Brna zavítá opět po mnohaleté pauze.
 
Podrobné informace o programu naleznete v přiložené pozvánce. Přihlašování je spuštěno již nyní, takže neváhejte a prodlužte si s námi letní pohodu i v září :-) K přihlašování prosím použijte tento odkaz na Google formulář:
https://forms.gle/3dNDqenenegkJthP9
 
Máte-li zájem obnovit své členství v České Orffově společnosti, prosím použijte tento odkaz na Google formulář:
https://forms.gle/2eTeLGTvErLquhBM9
 
S přáním pěkného a pohodového léta
Hanka Novotná a Patricie Windsor

Orff_Brno pozvanka 2023.pdf