Zpět

Přihlašování na jarní seminář + info k platbě členských příspěvků

 
Čas prchá jak mrcha! Těmito slovy by bez pochyb rok 2023 přivítal  Pavel Jurkovič, který by letos oslavil svoji "devadesátku". A jistě by to byla oslava plná hudby, zpěvu i tance a my doufáme, že právě takové budou nejrůznější akce, které se u této příležitosti plánují. Ta nejbližší, v režii Rafaely Drgáčové, se koná hned 23.2. 2023 v Jeseníku, kde se v divadle Petra Bezruče sejde na 120 dětí, aby zazpívaly a zahrály Pavlovy písničky. 
 
O dalších akcích vás budeme průběžně informovat na FB a na našich webových stránkách, které nám teď, bohužel, dělají trochu starosti. Něco se jim zadrhlo ve střevech a ani povolaným osobám z řad ,,ajťáků" se zatím nepodařilo jejich zažívací trakt vyčistit. 
Jarní seminář je pro vás ale připraven a my moc prosíme o trpělivost a přihlášení pomocí přiloženého formuláře. I tentokrát se seminář koná ve spolupráci s PedF UK v Praze a na sobotní večer máme připravené taneční překvapení!
 
Registrační formulář pro kurz v Letňanech 10. - 12. 3. 2023
 
Informace a faktura/y k platbě kurzu a popřípadě členského příspěvku ČOS za rok 2023 (abyste mohli uplatnit slevu na kurz) vám budou zaslány na uvedený e-mail ve formuláři. 
 
Pokud se v březnu na seminář do Letňan nechystáte, ale chcete zůstat dál členové naší české orffovské rodiny, prosíme aktualizujte své údaje prostřednictvím následujícího formuláře (pokud se na seminář hlásíte, tento formulář nemusíte vyplňovat). Na základě vyplnění vám bude zaslána faktura k zaplacení členského příspěvku za rok 2023.   
 
Formulář pro aktualizaci údajů člena ČOS - žádost o prodloužení členství v ČOS v roce 2023
 
 
V případě, že máte jakékoli další dotazy nebo vám nefunguje odkaz na formulář, neváhejte nás kontaktovat na info@orff.cz
 
Děkujeme za Vaši vstřícnost a spolupráci. 
 
Těšíme se na Vás moc!
Srdečně zdraví výkonný výbor ČOS
Lenka, Hanka, Inka, Lenka, Patricie

pozva´nka_jaro 2023.pdf