Zpět

Seminář s Dougem Goodkinem online! 13.2. 2021 18:00-20:00

 Orff-Schulwerk je  určen všem lidem všech věkových skupin. Učitelé se ale potřebují naučit, jak přizpůsobit podobný výukový materiál odlišným vývojovým potřebám lidí různého věku. Doug už 45 let vyučuje děti od tří do dvanácti let, celý život se věnuje vzdělávání učitelů všech věkových skupin a nedávno začal pracovat také se seniory. Během semináře nám poskytne vodítka, jak zjednodušit nebo naopak komplexně rozvinout hudební materiál tak, aby byla zachována hudebnost a umělecký aspekt naší práce.

Je to jedinečná příležitost, jak se potkat s kolegy z celého světa, dále se jako učitel rozvíjet a současně svou pomocí podpořit organizaci, která toho pro rozvoj a šíření Orff-Schulwerku udělala celosvětově tolik.

Seminář proběhne 13. února 2021 v čase od 18:00 do 20:00.
Poplatek: Vyberte si mezi navrženou částkou 25, nebo 50 €.

Registrovat se můžete na stránkách www.sforff.org (2021 Winter Online Professional Development).

The International Orff Schulwerk Forum Salzburg (IOSFS) se v nedávné době dostalo do obtížné situace a čelí výzvě, jak pokračovat ve své důležité práci i poté, co mu byly odňaty obvyklé zdroje financování. V reakci na tuto situaci nabízí Doug  Goodkin seminář, jehož výtěžek bude poukázán IOSFS.
Poznámka: Nápad na uspořádání tohoto semináře vznikl čistě z iniciativy Douga Goodkina, nikoli IOSFS, proto se fórum na jeho organizaci nepodílí. 


unnamed.jpg